Privacy & Cookies


Privacyverklaring ShoeShiii

Jouw privacy is voor ShoeShiii van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij ShoeShiii doen met informatie die we over je te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact met ons op.

Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze websites moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, geslacht, geboortedatum en ip-adres. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot drie maanden nadat je het account hebt opgeheven. Dat doen we zodat je niet steeds opnieuw al jouw gegevens hoeft in te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt je accountinformatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op een of meer van onze nieuwsbrieven. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Reactiemogelijkheden

Bij gepubliceerde berichten en producten kun je een reactie achterlaten. Hierbij wordt je naam vermeld. Om de discussie intact te laten, kunnen wij eenmaal gepubliceerde reacties niet verwijderen. Op verzoek kunnen wij je naam aanpassen.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij deze statistieken van je maken, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, ip-adres, klikgedrag en bezoekgedrag. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie gedurende drie maanden.

Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de afgesproken dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame

Wij willen je graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame.

In elk reclamebericht staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink.

Deze reclame kan van ons zelf zijn of van onze partners.

Advertenties

Onze website vertoont advertenties. Wij kijken of mensen deze leuk vinden, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin we informatie kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als je daarna onze website verder gebruikt, nemen wij aan dat je geen bezwaar hebt tegen de cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, of wij onze dienstverlening aanpassen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Als er vragen zijn over deze privacy policy kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens..

Optibiz bvba
Attn ShoeShiii
Deken De Winterstraat 8 bus 5
2600 Antwerpen

hello@shoeshiii.com

Privacyverklaring ShoeShiii, versie oktober 2018